Saturday, 31 March 2018

Buat Duit Dengan Marketplace Tok Syed


Assalamualaikum


Sekarang ni nak harapkan duit gaji ja macam tak cukup ja kan, dengan keadaan ekonomi yang agak tak stabil memang memerlukan kita untuk buat dua tiga kerja dalam satu masa. Syira sendiri fulltime housewife ada la buat bisnes secara kecil-kecilan. So, terfikir jugak nak buat side buat duit online yang santai. Side income yang syira maksudkan Marketplace Tok Syed.

Apa tu Marketplace Tok Syed? Marketplace Tok Syed menyediakan satu platform untuk kita menambah side income yang agak lumayan secara talian sama ada:

>Kita berjual beli di Marketplace Tok Syed
>Menjadi pengedar
>Melalui program affiliate
>Kita melakukan job yang ditawarkan di Marketplace Tok Syed

Alhamdulillah syira baru join hari ni Marketplace Tok Syed dengan method yang ke-empat. Job yang dimaksudkan adalah seperti post di wall facebook, share link ke facebook, post review di media sosial, like facebook sesuatu perniagaan dan sebagainya. Average bayaran setiap job di antara RM2 hingga RM200 mengikut job yang ditawarkan. Ala, korang boleh ja buat bila bila masa sebab santai ja job yang ditawarkan.

Antara job yang ditawarkan di Marketplace Tok Syed..

Menarik tak? Kerja simple, cuma rajin dengan tak rajin ja. Sapa cepat, dia yang untung.

Bukti pendapatan yang syira join baru hari ni..

Sapa nak bagi RM21 dalam beberapa jam ja buat kerja ni. Sikit sikit lama lama jadi bukit. Betul tak?

Macam mana nak join Marketplace Tok Syed ni?

Apa apa pun korang kena register dulu. Sebab program yang ditawarkan hanya untuk ahli yang berdaftar sahaja. Yang tak berdaftar boleh pergi main jauh jauh ek. Eh lawak ja. Haha. Korang klik sini untuk daftar >> DAFTAR

Pastu korang isi la apa yang patut. Sampai dah selesai, korang tunggu email daripada pihak Tok Syed untuk tujuan pengaktifan akaun korang. Lepastu korang klik dekat Marketplace macam gambar bawah ni. Then klik job.

Taraaa.. terpampang senarai job yang masih dibuka untuk korang pilih. Pilih jelah yang mana menjadi pilihan kalbu. Muahehe. Kalau nak reward yang lumayan sikit boleh la tulis entry blog. Macam syira, syira pilih job tulis blog post ni RM150 (150 pitee).

1 pitee bersamaan dengan RM1. Okay faham tak ni anak-anak? Harap faham la ye.

Kalau ada soalan ke pastu nak register tadi tiba tiba sangkut dekat mana mana step, korang jangan panik. Korang boleh contact admin ni. Mengadu jelah apa masalah korang kat dia, nanti dia jawab okay. Masalah yang berkaitan ja, masalah rumah tangga jangan ko nak sibuk cerita pulak ye.

Nah klik sini kalau ada masalah >> KLIK SINI

Korang jugak boleh buat duit dengan affiliate di mana setiap ahli yang korang refer, korang akan dapat komisyen. Rasanya tak perlu cerita panjang sangat pasal method ni sebab dah terlalu kerap digunakan oleh mana mana platform.

Jadi korang jangan lupa daftar tau! Tak rugi pun. Sebab daftar percuma.





2 comments:

  1. Nampak best teringin juga nak join sama...

    ReplyDelete
  2. Wah Ada peluang perniagaan yg menarik ni

    ReplyDelete

 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page