Thursday, 29 August 2013

Segmen : Deno Short Giveaway #Part2




29-31 Ogos @ 11.59pm :)





MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta



GIVEAWAY BIRTHDAY ieta, MINI GIVEAWAY

MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta terbuka kepada semua rakan blogger. MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta bermula pada hari ini, 28 Ogos 2013, iaitu tepat jam 8 pagi sehingga 11.59 malam 28 September 2013. Semua dijemput menyertainya.

Syarat-syaratnya :
  1. Wajib Follow blog, Like Fanpage dan Add Google+ semua sponsor (rujuk senarai sponsor).
  2. Buat entri bertajuk MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta
  3. Copy coding entri yang telah disediakan, paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Senarai sponsor :
 Ieta | Fanpage Google+
 Potia | Fanpage | Google+

Senarai hadiah :
 5x Voucher Discount makanan Arab
❤ 1 x Topup RM30
 6 x Topup RM 10
❤ 3x Button Badge 
❤ 3 x Keychain Comel

Jom support Blog ieta ya... sertai MINI GIVEAWAY BIRTHDAY ieta dengan klik banner di atas...

First Mini Giveaway by Lollista





KLIK BANNER UNTUK JOIN

Senarai hadiah:
3 x RM5 topup| 3 x RM5 topup | 1 x Butterfly embroidery shawl | 2x RM5(Cash/topup)

First mini giveaway dianjurkan oleh SimanisLollista dan disponsor oleh Hassetiqa , SuriaHaserinah
dan Ain Sahara


Sunday, 25 August 2013

Mini Giveaway by Puteri & Nina




TARIKH TAMAT : 30/08/2013









SOPHIE PARIS LIPSTICK Give Away!



TARIKH TUTUP SEGMEN 1/9/2013





Segmen Giveaway fizizaidi With Blogger Awesome!



Assalamualaikum


Selamat bersegmen korang yang sudi menyertai segmen GA yang tidak seberapa ini dan kepada stalker O< jemput join GA ini juga^^..jangan segan-segan..kita berkenal kenalan selain dapat mengikat ukwah sesama blogger.. pepatah ada berbunyi tak kenal maka tak cinta.

Segmen ini available on a month dan fizi mencari pemenang bagi 4 katagori hadiah iaitu 3 helai Jersey dengan tempekkan nama korang pada Jersey..tempek pun bolee, peluang untuk memiliki Simcard TuneTalk yang bernilai Rm35 , 2+ pemenang Top-up untuk hubungan telekomunikasi yang lebih lama dengan orang tersayang dan 2 pemenang bertuah bakal di review oleh BLOG AKU PENGHIBUR tak minat ke blog di review oleh blogger terkenal lagi mesra? rugi woo tak join

   Hanya 5 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog FIZIZAIDI KARYAKU, AKU PENGHIBUR, BLOG MADAH CINTA &amp; PHEONIXCHARLOTTE  Add To Circle Google+ FIZIZAIDI, AKU PENGHIBUR &amp; BLOG MADAH CINTA.
  2. klik iklan penaja di > sini sini sini sini sini sini Termasuk iklan nuffnang pada blog PHEONIXCHARLOTTE tunggu sampai habis loding ye kekawan.
  3. Buat entri bertajuk "Segmen Giveaway fizizaidi With Blogger Awesome!"
  4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Segmen ini akan tamat pada 19/09/2013 |12:00 malam dan pemilihan pemenang bakal di dipilih oleh Brother Random.org sendiri dan Senarai pemenang akan diberitahu pada 22/09/2013
Apa tunggu lagi, jom meriahkan segmen ini^^






Simple Giveaway by Najwa Ayuni









Saturday, 24 August 2013

Giveaway 2013 By JAJA


Polaroid camera
Purr, Katy Perry Perfume
Tshirt printing long sleeves (Yong Hwa)

Done!
Thanks jemput ^^






Mini GiveAway by AinnKetodd



TAMAT PADA 13 SEPTEMBER 2013 (11.59pm) . Kemungkinan dicepatkan.

Hadiah :

Inner Half Cotton ( 5 PEMENANG)
Topup RM5 ( 2 PEMENANG)
Kerongsang Felt ( 2 PEMENANG)





Duo Mega Giveaway by Fiqa Nsz & Adam Faiz



Duo Mega Giveaway by Fiqa Nsz & Adam Faiz


*KLIK BANNER*

Jom join duo mega giveaway oleh Fiqa Nsz dan Adam Faiz!
Hadiah Gempak habis!
16 hadiah untuk dimenangi seperti hp case, kain pasang sutera vietnam, kemeja, produk kecantikan, koleksi baju, topup dan banyak lagi!

cepat-cepat join sebelum giveaway tamat 20 September 2013! KLIK SINI!






Merdeka RANDOM Giveaway by Mya Farisha





Jom sertai Merdeka RANDOM Giveaway by Mya Farisha.
Mulai 24 Ogos - 31 Ogos 2013.
Pelbagai hadiah untuk dimenangi.
§ Topup RM5 x3 | handmade HP charm x1 | felt bookmark x3 | bloglist x10 | Topup RM 10 x2 |  Cursor x3 | Doodle gadis berpurdah x1 | Shiseido Mask x2 | review blog x2 | Shawl x1 §





Friday, 23 August 2013

Back To Basics Giveaway!


tag: ikalib.blogspot.com
akuainkausiapa.blogspot.com




GA Paisley Blouse & Tribal Square by Labyrinth




GA ni bermula hari ni 19 Ogos 2013 - 1 September 2013



September Giveaway by www.cikyaya.my




klik banner untuk join

MEGA GIVEAWAY BY DJH & AHKAK GOJESS





Assalamualaikum dan salam sejahtera. Angah dan Ahkak Gojess kali ni telah bekerjasama untuk membuat MEGA GA.Kenapa mega ga?? Sebab hadiah yg sangat2 best!! :D





GIVEAWAY ni akan berjalan selama 2 minggu sahaja!! :D

Syarat-Syarat Menyertai GIVEAWAY ini ialah:

  1. FOLLOW Blog penganjur AHKAKGOJES & DJHAdd To Circle Google +Mohamad Khairil  dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Wajib LIKE.FOLLOW blog sponsor2 berikut.
  3. Buat entri bertajuk MEGA GIVEAWAY BY DJH & AHKAK GOJESS
  4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini. *WAJIB
  5. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual

BLOG PENGANJUR*WAJIB
 |AHKAKGOJES | DJH |

BLOG SPONSOR*WAJIB

 Add To Circle Google Kathy Rbain

LIKE FANPAGE SPONSOR*WAJIB


FOLLOW TWITTER *WAJIB

SILA KLIK UTK LIHAT HADIAH

SENARAI PESERTA
Harap korang support GA Angah dengan Ahkak Gojes ni :D




Monday, 19 August 2013

Bravo! Giveaway by Ieyra Ghani





KLIK BANNER!


Assalamualaikum.

First off all, peserta mestilah mempunyai sifat jujur dalam diri! Jom ramai ramai meriahkan Bravo! Giveaway by Ieyra Ghani ini! Pelbagai hadiah yang menarik menanti para pemenang!

Promot habis-habisan untuk memenangi kategori top referral (6 pemenang ) yang bakal memenangi ;

Baju random x3
Lil' Basket Hamper x2
Blouse Zebra x1

Yang selebihnya akan ditentukan oleh pakcik random 100%

Semua peserta Wajib ikut syarat daripada penganjur dan {para sponsor} yang telah menaja {pelbagai jenis hadiah!}


ADAKAH ANDA PEMENANG YANG DICARI ? JOM SERTAINYA SEKARANG!




First giveaway by Malihah Munirah



Tarikh tamat : 20 . 8 . 2013
Pengumuman pemenang : Mungkin 21 Ogos atau 22 Ogos



Random Giveaway by Fatin Diana






Senarai hadiah:
Coklat & teddy bear x 2
Printed tee / tshirt x 1
Bawal tone x 2
Bawal roses x 1
Crumple shawl x 1
Printed wide shawl x 1
Inner jersey 2 tone x 1
Kpop stuff (such as cap, mug and poster/choose 1 and mention with idol) x 2
Tamat: 1 September 2013
*mungkin akan dicepatkan*



Sunday, 18 August 2013

Giveaway Topup Syawal by Munirah Rahman









GIVEAWAY WELCOME TO MY BLOG BY AWLA MUKHLISAH BEAUTY SHOP




SYARAT-SYARAT WAJIB tetapi sangat SIMPLE :

1. - Warganegara Malaysia yang mempunyai alamat tetap di Malaysia.

2. - Mempunyai Blog sendiri


3. - Wajib Follow blog Awla (kalau dah follow tu teruskan follow Awla ya :)

4.     - Wajib LIKE Page " Awla Mukhlisah Beauty Shop "

5.     - Wajib Follow twitter Awla bagi yang ada Twitter : " https://twitter.com/AwlaMukhlisah "

6.     - Copy banner kat atas dan letakkan dalam entri.

7.     - Buat Entri bertajuk "GIVEAWAY  WELCOME TO MY BLOG BY AWLA MUKHLISAH BEAUTY SHOP "

8.     - Letakkan link entri segmen di ruangan komen di entri GIVEAWAY ini sahaja. 'pastikan WORD VERIFICATION takde ye'


ANTARA HADIAH LUMAYAN UNTUK PARA PEMENANG ! 

  yang paling HOT.. "


# Pemenang akan dipilih melalui perkhimatan RANDOM.ORG 

melalui Awla Mukhlisah Beauty Shop sendiri :)


P/S : Kalau nak dapatkan hadiah yang lumayan ini, kena rajin2 la share ya.
 In Sha Allah akan ada peluang nanti ! ;)
 All The Best ya ! :)



Regards Luv,
Awla Mukhlisah Beauty Shop :)



1st simple Giveaway By Mrs.Luhan And Aishah




TAMAT 27 / 8 / 2013




SEGMEN FREE HEADER BY ARINA AZMAN





KLIK PADA BANNER
25.08.2013 TAMAT


Contest Header Saya Paling Comel




Tak da bakat nak buat chibi ke doodle. Hahahaha

Nah header ni header ni ^^V






Monday, 12 August 2013

MINI SYAWAL GIVEAWAY BY NUR FARIZAH



TAMAT 16.8.13

Kerongsang x1
Notebook comel x4
Cute pencil box x2 **new
Bookmark x1
Rumpai laut gred AAA x1
Topup RM10 x2
Topup RM5 x2
Bloglist x5
Review blog x3
Bloglist sebulan x5
Iklan sebulan x1





1st Giveaway for KPOPERS by Arina & Aireen




TAMAT PADA 1.9.2013

SENARAI HADIAH YANG GEMPAK !
  • Hadiah Misteri X 1 by Tampawan *TOP REFFERAL*
  • Kpop Random Pre-love Album X 6 by Wu Hyun Won 
  • Kpop T-Shirt X 1 by Kpop Store
  • Kpop Exo T-shirt X 1 by Sheidahruslan Kpop Shop
  • Kpop Exo Ring X 1 by Shiedahruslan Kpop Shop
  • Kpop GD Papaer Bag X 3 by KpopShop
  • Jam Comel X 1 by Areena
  • Cekak X 1 by Warnawarni Craft
  • HP Strap X 1 by Warnawarni Craft
  • Keychain X 1 by Alya
  • Button Badge X 3 by FD
  • Tote Bag X 1 by Summer Craft
  • Cotton Wallet X 1 by Summer Craft
  • Wedges X 1 by Dedeq
  • Notebook Hello Kitty X 2 by Alya
  • Running Man Keychain X 1 by Nana Ameer
  • Keychain X 1 by Tampawan
  • Book Clip X 1 by R.Rainbow
  • Sheseido Black Mask X 1 by R.Rainbow
  • HP Strap (Pilihan Sendiri) X 4 by Eymasu 
  • Topup RM 5 X 1 by Amira
  • Topup RM 5 X 1 by Aireen
  • Topup RM 5 X 1 by Cik Chenta
  • Topup Celcom RM 5 X 2 by Ummi
  • Topup RM 5 X 3 by Rahimah

SILA FOLLOW DAN LIKE SEMUA SPONSOR !

           

 |   |   |  

 | ARINA | UMMI | AMIRA | NAJIHAH | CIK CHENTA | SUMMER CRAFT | NANA | AIREEN | AREENA | TAMPAWAN | RAINBOW | RAINBOW II | EYMASU |

KLIK SEMUA EARNING !


 ,  ,  ,  
*Klik pada icon, tunggu sampai habis loading tapi sebelum tu CLEAR CACHE COOKIES DULU, tak tahu ? Klik sini > LALALA *

SHARE SALAH SATU ALBUM DAN ADD

So tunggu apa lagi ? JOM JOIN !
KLIK PADA BANNER JIKA NAK JOIN



6th Giveaway by Aimi Wardina




tag:
ikalib.blogspot.com
akuainkausiapa.blogspot.com

TAMAT 85-90 orang





Ramadhan Giveaway by Asma' Sah








Giveaway Raya by AnemZahar and Friends




Due date: 23 JULAI 2013 - 22 OGOS 2013

BISMILLAHIRAHMANIRAHIM


Segmen Cuti Raya



KLIK BANNER NAK JOIN
DATELINE :7/8/2013-17/8/2013

assalamualaikum.
hari ini mas akan lancarkan GA mas untuk kali kedua.harap-harap mendapat sambutan la walaupun orang dok sibuk nak raya.haha..syaratnya senang sahaja.tekan nie,tekan tu,dah siap...

syarat-syaratnya:
-warganegara malaysia
-ada blog & fb
-FOLLOW,LIKES AND LAGI2 
-copy koding dibawah dan pastekan
-letak tajuk "Segmen Cuti Raya oleh Mas"

Sekian Terima Kasih..









Sunday, 11 August 2013

Holiday Giveaway by Nurin Aireen











 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page