Friday, 28 June 2013

Segmen 2 in 1 by Hanis Masturina



KLIK BANNER UNTUK JOIN

TAG

Love Segmen by Farra & Anis



Senarai Hadiah

 Topup maxis RM5 x2
 Key Chain bear + buku x3
 Patung bear saiz kecil x2
 Tudung bawal kosong , bercorak x10
 Selendang x5 
 Topup segala rangkaian RM5 x2 
 Blogslist 
 
 
 

BIRTHDAY GIVEAWAY | TENTANG SESEORANG




HADIAH
♥ 2 x shawl
♥ 4 x rm5 topup
♥ 4 x mystery gift

Segmen pantas ni berlangsung 3hari sahaja
28 Jun 2013 - 30 Jun 2013

Monday, 24 June 2013

KittyQueeny Giveaway




Perfume from @dollyperfume x3
Lace Border 2 metre from @fashionbyrosewar
Custom Made Phone Case @cimieko_closet
Peplum Blouse from @qinafashion
Bedak Sejuk Tanaka from @nrstore33
RM10 voucher at @KittyQueeny  
Mask Korea from Mysara Abrahman like sini
Topup RM10 from Mysara Abrahman like sini

8 winners randomly of course .
2 winner most repost . Instagram only

 

SEGMEN TOPUP 48 JAM BY DEDEQ [PART 2]



Topup RM5 X 6 topup 
Dress peplum X 1 orang peserta bertuah


Tarikh TUTUP 25.6.2013

Big Giveaway by Alyaa Najlaa





KLIK BANNER TO JOIN !!!

Big Giveaway ini dianjurkan oleh Alyaa Najlaa  dan disponsor oleh Kecik , Arif , Areena , Fauzi , Farahin , Firzanah , Hafiz , Erry , Atiqa , Husna , Nadia , NK , Myra , Syara , Zahirah , Eymaysyah

TAMAT 23 JULAI 2013 

Sunday, 23 June 2013

TEASER HADIAH SHORT SEGMEN BY SYIERA FIRDAUS


ASSALAMUALAIKUM
Hari ni nak preview dulu hadiah-hadiah yang bakal dimenangi oleh blogger bertuah.
Insyaallah segmen akan berlangsung pada 26hb June sehingga 3hb Julai.
Nantikan ! Harap dapat sambutan. Insyaallah hadiah akan bertambah.

 SABUN AQURA - 2 PEMENANG
Sponsor : Tiey Smilez

 WANG TUNAI RM10 - 3 PEMENANG
Sponsor : Za Zauyah

 BUKU " HAVE YOU DISCOVERED ITS REAL BEAUTY " - 1 PEMENANG
Sponsor : Isamuddin Isa

BAWAL SATIN - 3 PEMENANG
*pemenang boleh pilih warna sendiri* 
Sponsor : Sold Out Scarves

NATURGO MASK - 1 PEMENANG
Sponsor : Syiera Firdaus

 SHISEIDO WHITE MASK - 1 PEMENANG
Sponsor : Syiera Firdaus

INSTANT HIJAB - 3 PEMENANG
Sponsor : Dressuana
*gambar hiasan* 

Giveaway CLBH


ASSALAMUALAIKUM
Syiera menjoinkan diri giveaway yang sangat awesome ni. Weee sapa nak menang?
Jom la masuk jom laaa. Tempoh giveaway ni hanya SEMINGGUUUU sahaja.

Teringin tak nak tahu hadiah apa? Ke bawah.
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
ke bawah lagi *dah macam sharifah sakinah pulak
l
l
l
l
l
l
l
l
v
Taraaaa !!
Vco Everlynn 3x
 SimplySlim Lotion 3x
 Red Pomegranate Lotion 2x
 Rojanlona Foot Mask 1x
 Vitamin c 1000mg 1x
Best tak? Best kan ! Tapi take note okay postage sendiri tanggung okay ^^
 Syaratnya sangat mudah
 Like page Cik Lala
Cik Lala Beauty House 
Follow blog Cik Lala
Antara produk yang dijual adalah
Bedak Sejuk Tanaka
 3Cixty Plus*Kalau nak tau founder produk ni lecturer syiera
Whitening Hand Mask
Red Pomegranate
 
Jom shopping dekat online shop Cik lala. Harga yang berpatutan. 
Tempahan boleh dilakukan melalui page atau pun whatapps
0145327324 
 
ATAU
Emailciklalabeautyhouse@gmail.com
 
 CODkawasan sekitar Kuala Terengganu, Gong Badak, Marang etc
 
BERMINAT TAK NAK JOIN ???
 JIKA YA KLIK BANNER PINK DI ATAS.
GOOD LUCK UOOLSS !!
 
 
 
 
 

Shopping time Giveaway !




SAYA NAK JOIN SOPHIE PARIS

 Pemenang akan menerima Starter-Kit SOPHIE PARIS + Mystery Gift 
Starter-Kit mengandungi 1 Beg + 1 membership card + 1 latest katalog + 1 sticker kereta + ETC bernilai RM30 

Pemenang akan diumumkan pada 7hb July 2013(Ahad) pukul 8.00 malam 


 

Saturday, 22 June 2013

2nd Mini Giveaway by Y.E.A


-2nd Mini Giveaway by Y.E.A =)-



Terima kasih kepada para sponsor yang baik hati :

Hadiah Menarik untuk Giveaway kali ini :
  • 1 set barangan Angry bird *Sponsor by Elma
    (1 porch beg + 3 mini Angry bird : putih , hitam , merah )
  • Cute Mini Accessories *Sponsor by Elma
    ( 2 hairclips + 5 mini brooch )
  • The Bride Teddy Bear with cute wedding dress *Sponsor by Elma
  • T-shirt Converse *Sponsor by Elma
    ( Saiz L )
  • Topup RM5 x 2 *Sponsor by Elma
  • 1 Note Book *Sponsor by Syara
  • 1 Satin Abstract Shawl *Sponsor by Fie-Lieyya Dreams Online Shop
  • 1 Skirt Stylista *Sponsor by Nur Be'lla Collection
  • Baucer belian RM8 x 2 *Sponsor by Kedai Cetak Cenderahati NZ Harmoni
  • Badge design nama sendiri x 10 *Sponsor by Pretty Little Badges
  • 1 Twinniey Pillow *Sponsor by Arasera Crushiess
  • 1 Cutty Pillow *Sponsor by Arasera Crushiess
  • Tasbih digital x 4 *Sponsor by Kedai Serbaneka Kelantan
  • Baucer belian RM5 x 3 *Sponsor by ShawlsToLove
  • Felt Bookmark x 2 *Sponsor by Cik Mun
  • Shawl Cotton/Chiffon x 2 *Sponsor by LUV hijab
  • Baucer belian RM8 x 5 *Sponsor by Xara Xandra Boutique
  • Rasha Chiffon Shawl x 3 *Sponsor by My Bawal Project
  • Bloglist x 3 di blog Arni *Sponsor by Arni
  • Header Blog x 3 *Sponsor by Arni
  • Instant Hijab x 3 *Sponsor by Zyranee
  • Bag x 3 *Sponsor by Dressuana
  • Bloglist x 8 di blog ini *Hadiah Saguhati
GAMBAR HADIAH : SINI


62 orang pemenang dicari !

Para pemenang : 100% Random.org

Click banner to join ! =)

nfj boutique mini giveaway



antara hadiah untuk giveaway nie ialah shawl , baju peplum , lotion red promegrante and collagen crystal eye mask

Tag:

Friday, 21 June 2013

2nd Photo Giveaway by iNO


Klik banner gwiyomi ni ^^
Hadiah untuk pemenang :
  Topup RM5 X 3 - Huda, Yyunie
  Topup RM10 X 3 - Bubulola
  Header percuma X 2 - Own
  5% diskaun beli cutie stuff X 10 -Alya's Shop .
  Tudung bawal/ shawl - Areena
  Varsity plain . Huruf A,P,S & J + N . X 1 *maybe be cancel* 

Tarikh tutup penyertaan :
** 01 . 10 . 2013 pada jam 10.oo malam ( Akan diupdate )
 Alhamdulillah sudah ikut syarat ^^

First giveaway by eyla


Tarikh berlangsung
19 Jun 2013-31 Julai 2013


-First Giveaway by eyla -

Terima kasih kepada para sponsor yang baik hati :

Nasha , Munauwaratul Lailinnur , Aina Misha , Syaqiila , Nur Zahirah , Aina Husna , puteri elaika 
TyhaLee , Shawlstolove , Farra Strawberry , Dressuana , Amiey Montelle II , shamimiejohari
Ernyassmien , Xara Xandra Boutique , nurlyla , Ryn Inutl

Hadiah Menarik untuk Giveaway kali ini :

Doodle x1 , review x5 ,bloglist x5 , topup RM5x2 , Header Anime x3 ( Not transparent )
Cursor x2 , Review x8 , rexona women passion x2 , Topup RM5x3 , RM5 voucher x3
Cute fly up button x1 , instant hijab x3 , cardigan x3 , oreo coklat x2 ,top up rm5 x2
mask muka Savee x1 , penanda buku limited x1 , voucher x5  , topup rm5x3
banner x2  , topup rm5x1

SENARAI  HADIAHsini


57 orang pemenang dicari ! 

*Akan diupdate jika sponsor bertambah !*

Para pemenang : 99% Random.org dan seorang TOP REFFERAL dicari !

Click banner to join ! ^_^

Mega Giveaway by Ina


Hai assalamualaikum ,


Mega giveaway by Ina disponsor oleh Sabrina SA , Fatin Diana , Anis  , Areena  , Isamuddin Isa , Adam Faiz  , Aqma's Craft  , Irah  , Eyra  , Farizah Bubu  dan Keymee  .

 Pengguna Celcom ^^

TAMAT 3 JULAI 


first giveaway by ecah khalili



Klik banner untuk join

Senarai Hadiah

 3D Diamond Sheet Mask x 1
 Naturgo Mask x 1
 Shiseido White Mask x 1
 Shiseido Black Mask x 1
 Lipmask x 1
 Eye Mask Collagen x 1
 Crystal Collagen Eye Mask x 1
 Eyeliner Liquid x 1
 Sabun susu beras x 1
 Topup
 (hadiah akan ditambah dari semasa ke semasa) 

TAMAT 25 JULY 2013


  

contest baby ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com


Peraturan contest ::
Contest bermula sekarang!!!
12.6.2013 hingga 7.7.2013.


1.contest terbuka kepada semua golongan masyarakat malaysia tanpa mengira kaum dan bangsa.
2. Semua lapisan umur boleh join.
3. Anda cuma perlu submit gambar baby anda dalam mood yang ceria. Tak kisah samaada baby tu anak sendiri,anak saudara, atau cucu.
Peraturan contest untuk yang nak join guna facebook :-

1. Jika anda tiada blog,anda boleh submit gambar melalui facebook. 
2.Add facebook personal saya. (Ada di sidebar). Jangan add acc fan pages saya ye..
3.Create 1album khas dengan nama "contest baby ceria by barangbabymurah.blogspot.com"
4. Di dalam album tersebut,anda diwajibkan letak banner contest(refer gambar diatas).
5. Kemudian,anda upload gambar baby anda dalam mood yang ceria dan HARUS TAG FACEBOOK saya.
6. Description gambar haruslah letak point2 berikut :-
1. Jom membeli barang baby dengan harga borong minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot com
7. Anda juga harus menulis hadiah yang anda nak jika anda dipilih sebagai pemenang.
List hadiah yang ditawarkan kepada anda jika anda menang(pilih salah satu sahaja).ANDA MESTI COPY PASTE SENARAI HADIAH YANG DITAWARKAN INI DI RUANGAN CAPTION GAMBAR BABY ANDA. KEMUDIAN BARU MENTION HADIAH YANG ANDA PILIH JIKA ANDA MENJADI PEMENANG.

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

Sila pilih salah satu. Jika anda dipilih sebagai pemenang,saya akan hadiahkan pilihan yang anda pilih di awal contest.

Jika anda nak join contest melalui entry blog :-

1.. Jika anda nak join melalui entry blog,  anda harus letak title entry :: contest baby ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com
2. Anda harus masukkan gambar banner contest.
3. Masukkan juga gambar anak anda dalam mood ceria.
4. Anda perlu menulis di bawah gambar tersebut :- " mari membeli barang baby dengan harga borong,minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot.com"
5. Anda juga harus menulis hadiah yang anda nak jika anda dipilih sebagai pemenang.
List hadiah yang ditawarkan kepada anda jika anda menang(pilih salah satu sahaja).ANDA MESTI COPY PASTE SENARAI HADIAH YANG DITAWARKAN INI KE DALAM ENTRY YE. KEMUDIAN BARU MENTION HADIAH APA YANG ANDA NAK JIKA ANDA DIPILIH SEBAGAI PEMENANG.

1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

Sila pilih salah satu. Jika anda dipilih sebagai pemenang,saya akan hadiahkan pilihan yang anda pilih di awal contest.


6. Submit kepada saya entry tersebut dengan meninggalkan link entry anda pada ruang komen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~


4. Sama ada join melalui facebook atau blog,anda jangan lupa untuk letak nama penuh anda dan nama baby anda.
5. Hanya akan ada 2pemenang dan 8orang hadiah saguhati. Hanya pemenang PERTAMA yang akan dapat hadiah yang dipilih sendiri, pemenang KEDUA akan mendapat TRUNKI BAG. 8 orang saguhati akan menerima rompers ck 3in1.
6. Jika anda pasangan yang berkawen,anda dan suami boleh join secara berasingan.
7. Anda boleh ajak family anda untuk join, 1baby ada 6 7 gambar pun tetap saya terima,tapi haruslah berlainan owner blog dan berlainan owner facebook.
8. Gambar tak semestinya anak anda seorang..gambar anak anda dengan anda boleh. Dengan kawan2 dia boleh..tapi mesri makesure anak anda nampak ceria,nampak happy dalam gambar.(if dalam gambar ramai baby,tolong inform saya mana satu anak anda ye).
9. Contest terbuka kepada baby/toddler umur 6bulan hingga 5tahun.
10. Dibawah gambar banner samaada difacebook atau di blog,sila copy paste langkah2 untuk join contest ini.
11. LETAK SEKALI TARIKH MULA CONTEST DAN TARIKH TUTUP CONTEST YE.


TARIKH TUTUP CONTEST PADA 7.7.2013.

Sibuk nak interframe. Orang nak promote Aurawhite

Baru bangun tidoq budak ni

 Model kasut

 Bam bam

 Edit sikit :P

Taraaa ! Habeh dah. Nama hero ni Muhammad Aaron Mikhail B. Mohd Hazrul. 
Dah masuk 7 bulan. Bukan anak syiera. teeetttt tapi anak saudara.
Budak ni memang tak suka pakai baju. Kalau boleh nak pakai pampers ja.
Suka hentak-hentak kaki. Rendam dalam air lama-lama time mandi.
Makan kuat. Tapi tahan sakit. Terhantuk meja pun dia tak nangis. Gila kental budak ni.

Hope menang !
Syiera pilih rocker fishes price newborn to todder

 Mari membeli barang baby dengan harga borong,minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot.com !!! Mai mai beli !!


1st Mini GA by Random Rainbow


Assalamualaikum


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Dapppnyaaa !



Mega Giveaway by Cik Hawa


 


  ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH

Korang! Jom join Mega Giveaway by Cik Hawa yang julung-julung kali ini. Banyak hadiah lumayan dan menarik menanti anda :D

click banner untuk join.

Mega Giveaway by Cik Hawa ini disponsor oleh Mayini, Deena, Memey, Isamudin Isa, Syauqah, Mastura, Nur Zack, Simple Syara, Adam Faiz, Haida, Nyamuk Terbang, Ifah Dafila, Kaqyonk Fauzi, Mazni, Eymasu, Bubu Lalola, Cikgu Hailmi, Nur Zahirah

Jom Menang Hadiah By AdamFaiz



1x long Neclace 2x Fridge Magnet 2x Tudung Bawal 3x Souvanirs From Sabah3x keychain 3x Handkerchief 1x sarung Tisu

Mid Year Giveaway by Fatin Diana




Assalamualaikum.


klik banner untuk join




 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page