Sunday, 27 May 2012

"SPECIAL POST" UNTUK BUTIK PINKKU



assalamualaikum peeps.


siapa suka online shopping? sila angkat kening kalau suka. Haha.
okay, hari ni kita nak jadi promoter. kita cita sedikit pasal blog butik pinkku ni.
butik ni menawarkan pelbagai barangan spt tudung bawal, purse, beg dan banyak lg. 
harga pun sangat berpatutan. pilihan yang banyak.
so apa tunggu lagi? grab you chance!

klik banner tu untuk ke blog butik pinkku.


Saturday, 26 May 2012

SEGMEN 2: 6 pekara tentang saya


Assalamualaikum :)

 

 hai hai join segmen pulak. heee dah lama sebenarnya tak join segmen ni.
\asyik join giveaway ja kan/

6 perkara tentang saya

1. Sayangkan kucing. pendek kata tak boleh kalau tak da kucing.
2. Tak suka nak marah orang. tapi sekali dah marah teruk kena nanti. Hahaha
3. Suka menyanyi tapi jarang nak expose.sebab..sebab maluuu.. suara tak sedap macam ampa. tetttt.
4. Dulu suka kutuk roomate sebab gila tengok runningman pastu tergelak gelak.sampai aku pening kepala.tapi sekarang aku pulak yang addicted.\kena kat batang hidung sendiri/
5. Dulu masa kecik kena mengorat pastu nangis. Hahaha. Bodo lagi masa tu -_____-"
Mana nak tau pape masa tu. Haishhh. 
6. Eh dah last? okay lastly, aku suka berkawan. walaupun orang kata aku ni macam sombong muka tapi hakikatnya aku ta macam tu. so kalau jumpa kat luar halo halo aku. sure aku halo balik.

Okay dah habis conteng. kalau nak join sila picit banner tu okay.
aku tag semua blogger yang tersangkut kat blog aku ni.
till then, daaaa... 

nak menang hadiah? jom join Sini
 

Copyright © 2016 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

|Top of page